Het laatste shownieuws

Uncategorized

5 tips voor het organiseren van je garderobe

Word je soms ook gek van de troep in je kledingkast? Dan is het misschien hoog tijd om je garderobe te re-organiseren. Met deze tips ziet je kast er weer netjes uit. Lees snel verder!

1. Sorteren 

De winter kleding heb je nu niet nodig. Sorteer truien en vesten bij elkaar en leg die ergens anders. De heb je op dit moment niet nodig. Zodra de winter begint kun je die weer uit de kast pakken.  Door het ergens anders te leggen kun je je zomer dress makkelijker vinden. 

2. Jassen

jassen nemen veel ruimte in. Dit hoeft niet zo te zijn. Hang jassen op een kapstok. Zijn er een paar die je niet draagt, leg deze dan ergens anders neer. Een winterjas hoef je dit seizoen niet aan. leg deze dus ergens anders. Hierdoor creëer je meer ruimte voor wat zomerige jasjes. 

3. Dozen

Dozen zijn handig om accessoires en gadgets in op te bergen. Daarnaast kun je het makkelijker vinden. Nu hoef je niet een uur lang te zoeken naar bepaalde items. In mandjes kun je lingerie en sokken in doen. 

4. Schoenen

Schoenen kun je ook sorteren. Die boots trek je dit seizoen niet aan, dus die kan je mooi ergens anders opbergen. De schoenen die je wel draagt kun je aan een stang hangen. Daarnaast kom je vast wel een paar schoenen tegen die je niet meer draagt. 

5. Goed doel

zo, nu je kast is opgeruimd heb je vast een paar items over die je niet meer draagt. Er zijn genoeg mensen die deze spullen wel nodig hebben. Lever je spullen in bij een goed doel. Je maakt anders blij en je zult je een stuk beter voelen. 

Geef een reactie