Het laatste shownieuws

Uncategorized

4 tips voor het reizen

Als je veel moet reizen is het handig om je koffer zo handig mogelijk in te delen. Wij als vouwen hebben veel dingen om mee te nemen. Met drie truitjes en 2 broeken overleven we het niet. Op deze manier moet je je koffer inpakken!

1. Rollen 

Automatisch ga je je kleding opvouwen. Op die manier lijkt het alsof er meer ruimte zo wordt gecreëerd. Alleen is dit niet waar. Door je broeken en shirts te rollen creëer je meer ruimte dan je kleding op te vouwen.  Nu kun je eindelijk al je leuke broeken mee nemen!

2. Maak een lijstje 

Door van de voren een lijstje te maken met alle benodigdheden, raak je minder gestrest. Je hoeft alleen het lijstje af te gaan. Doe dit wel op tijd zodat je altijd bepaalde items nog op tijd kunt halen. 

3. Sorteer

Wij vrouwen willen van alles meenemen, maar hebben we wel alles nodig? Probeer zo weinig mogelijk mee te nemen. Het is niet handig om met een zware tas rond te lopen op het vliegveld. Je wilt graag zo comfortabel mogelijk reizen. 

4. Toilet tas

Een toilet tas bij je hebben is heel handig. Zet daar je make-up en lichaamsverzorging in. Op deze manier kun je tijdens het reizen makkelijk je deo of lipbalm pakken. Je hoeft hier dus niet lang naar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in het toilet tasje, super handig!

Heb jij nog een handige tip die tussen dit

Geef een reactie