Het laatste shownieuws

Uncategorized

Het geheim voor vollere wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het goed verzorgen hoort er ook bij. Op deze manier krijg je volle wenkbrauwen net als Cara Delevingne! Lees snel verder. 

1. Verwijder de onnodige haartjes

Voor nette wenkbrauwen begin je met de onnodige haartjes weg te halen. Die zijn meestal boven de wenkbrauw of onder te vinden. Na het plukken wordt de huid rondom de wenkbrauwen rood. Laat het voor vijftien minuten rusten. Vaseline of purol kun je er wel op smeren. 

2. Potlood 

door de lege plekjes te vullen met een potlood die een tint donkerder is, creëer je al volle wenkbrauwen. Let wel op: de kleur moet niet te donker zijn. Zorg er niet voor dat het drie tinten donkerder is dan je eigen kleur wenkbrauwen. Vergeet niet te blenden!

3. Borstelen

Met een goede borsteltje kun je je wenkbrauwen in vorm zetten. Borstel je wenkbrauwhaartje naar boven. Op deze manier lijken ze dikker. 

4. Wenkbrauwgel 

nu je je wenkbrauwen in een vorm hebt gekamd, wil je wel dat ze zo blijven. Door een goede wenkbrauwgel te halen breng je een laagje aan. Zo blijven je wenkbrauwen in place

5. Argan olie

Smeer elke avond voordat je gaat slapen een laagje argan olie of castor olie aan op je wenkbrauwen. De olie zorgt voor de groei van de haartjes. 

6. Niet epileren

Er is een verschil tussen netjes maken en epileren. Vermijd epileren. Laat je wenkbrauwen groeien en voller worden. 

Geef een reactie