Het laatste shownieuws

Uncategorized

Zo stijl je je haar zonder hitte!

Een simpele manier hebben om je haar te stijlen zonder warmte, dat is wat elke vrouw wil.  Helaas brengt de warmte van de stijltang schade aan ons haar. Maar gelukkig is er nu een andere manier. Zo stijl je je haar zonder warmte! Lees snel verder. 

1. Een goed begin

Om te beginnen is het handig om je haar goed te wassen.  Met goede haarproducten ben je al een eind weg. Kies een product speciaal voor stijl haar. Nadat je je haar goed hebt gewassen, breng je een conditioner of moisturizing aan. 

2. Droog je haar

Doe dit met een zachte handdoek of zelfs t-shirt. Een t-shirt is zacht en brengt minder schade aan je haar. Pak dus een t-shirt of handdoek en droog je haar hier voorzichtig mee. 

3. Haarproducten 

Bij tip 1 staat al vermeld dat de juiste haarproducten je een stuk sneller helpen. Na het drogen van je haar is het de bedoeling om nog een keer een conditioner of crème te gebruiken. je haar droogt hierdoor niet uit. 

4. Kammen 

Nadat je deze stappen hebt gevolgd, kun je je haar rustig kammen. Herhaal dit een paar keer totdat je haar goed droog is. 

5.  Wrap it

Door haarrollers te gebruiken blijft je haar de volgende dag stijl.  Breng een pluk haar en rol deze op in een haarroller. Maak het vast met speldjes en zie zo the next day word je wakker met stijl haar!

Geef een reactie