Het laatste shownieuws

Uncategorized

Dit zijn de mode kleuren in andere landen!

Fashion is in elk land anders, dus ook de kleuren. Bepaalde kleuren kunnen meer worden gedragen in een bepaald land. Dit zijn de mode kleuren in andere landen! Scrol snel verder. 

1. United States

De kleuren zwart, grijs en wit wordt het meest gedragen in US. Dit kan te maken hebben doordat er een meer professioneel en conservatieve dress code is. 

2.  Engeland 

Ook in Engeland komen de kleuren zwart, grijs en wit terug. Maar een kleur viel het meest op en dat is de kleur blauw. Het is in Engeland een soort trend. De kleur blauw staat voor royaliteit. Het lijkt een traditie die de Britse mensen nog steeds volgen. 

3. India

In India worden de kleuren rood en roze veel gedragen. De kleuren rood en roze zijn kleuren die al heel lang mee gaan in de tijd. Op deze manier valt de vrouw erg op. Daarnaast kun je dit ook veel zien bij de mannen. 

4. Zweden

Zweden heeft het vaak te verduren met koud weer. De kleuren zwart en grijs wordt in Zweden het meest gedragen. Op koudere dagen, draag je meer donkere kleding.

5. Spanje

Als je aan Spanje denkt zou je denken dat de mode best kleurrijk is. Maar de meest opvallende kleuren waren grijs en zwart. Zoals je zet nemen de kleuren grijs en zwart het over. 

6. Italië 

In Italië wordt de kleur zwart het meest gedragen. Het geeft een chique beeld over de Italiaanse inwoners.

Geef een reactie