Het laatste shownieuws

Uncategorized

Beauty gewoontes die schade kunnen aanbrengen

Wij houden ervan om nieuwe beauty hacks te leren. Dit maakt ons leven een stuk makkelijker. Er zijn genoeg beauty hacks die we kennen, maar er zitten er ook paar minder goede tussen. Sommige van deze tips kan zelfs schade brengen. Lees snel verder! 

1.  Wimperkruller

Een wimperkruller heeft een magische werking. Door onze wimpers te krullen lijken we al gelijk een stuk beter en minder moe. Toch kun je fouten maken met een wimperkrulleer zoals: na het gebruik van mascara je wimpers nog een keer krullen.  Geeft toe: dit hebben we allemaal wel eens gedaan. Door je wimpers te krullen, na dat je mascara hebt gebruikt, kunnen je wimpers afbreken. Dit wil je niet, dus gebruik het alleen voor je mascara opdoet. 

2. Exfoliëren 

Exfoliëren van je huid is erg goed. Maar dit te vaak doen kan schade aanbrengen. 

Probeer je gezicht een keer in de week te exfoliëren. Kijk wel of je huid er natuurlijk tegen kan. Voor een gevoelige huid is het beter om een keer in de maand te doen.

3. Verschillende producten gebruiken

Door verschillende producten te gebruiken kan je huid gaan irriteren. Je huid moet wennen aan een of twee producten. Vooral als je een gevoelige huid hebt. met het gebruiken van een product moet je huid er ongeveer een maand aan wennen, voordat je resultaat ziet. Door dit te verstoren kun je het alleen maar erger maken. 

4. Ingrediënten niet lezen 

de ingrediënten lezen op een gezichtproduct is erg belangrijk. Er kunnen verschillende dingen inzitten waar jouw huid niet tegen kan. Lees dus van te voren goed wat er op het product staat. Kijk uit voor alcohol in een product. Dit kan je huid erg uitdrogen. 

Wist jij dat deze beauty gewoontes schade kunnen brengen? 

Geef een reactie