Het laatste shownieuws

Uncategorized

Zo maak je een fashion statement met elke outfit!

Met elke outfit kun je net wat sneller opvallen, door er een eigen draai aan te geven. Geen inspiratie? No worries, wij hebben een paar tips op een rijtje gezet. Zo maak je een fashion statement met elke outfit! Lees snel verder.  

  1. Verschillende stijlen mixen 

Met fashion kun je vooral mixen met soorten stijlen. Hierdoor ontstaat je eigen stijl, waar jij je comfortabel in voelt. Nu je een eigen stijl hebt gecreëerd val je sneller op. In fashion zijn er veel regels. Een daarvan is het ontdekken van een eigen stijl. Wees vooral niet bang met experimenten met nieuwe outfitjes! 

  1. Basic shirt 

Re-style je basic shirt door nieuwe items eraan toe te voegen, zoals een opvallende ketting of tas. Een oversized shirt kun je ook gebruiken als een dress. Daarnaast kun je dit makkelijk combineren. Voor een stoerdere stijl kun je boots eronder dragen. 

  1. Ben creatief

Vraag jezelf: ‘hoe kan ik dit op een andere manier dragen?’ Met fashion kun je experimenteren. Probeer creatief te zijn en mix items met elkaar. Misschien creëer je net een awesome outfitje!

  1. Zelfverzekerd voelen

Je kunt van alles aan hebben, maar als je je niet zelfverzekerd voelt, straal je de fashion statement niet uit. Geef jezelf tijd en vraag jezelf af waarom je je niet zelfverzekerd voelt. Niet alles gaat om de look, maar ook om je uitstraling. Spendeer hier dus tijd aan. Daarnaast leer je jezelf ook beter kennen. 

Welke tip ga jij al eerst uitproberen? Twijfel niet en deel dit met de redactie!

Geef een reactie