Het laatste shownieuws

Uncategorized

Zo zie je er stralend uit zonder make-up!

Wakker worden met een egale huid, is een droom van elke vrouw. Kleine onzuiverheden proberen wij al gauw te bedekken met concealer of foundation. Met deze tips zie je er al snel stralend uit, zonder make-up op te hebben. Lees snel verder!

  1. Wallen

Hier hebben wij allemaal wel last van. Drink je thee? Mooi, gooi het zakje niet weg. Door het zakje op je ogen te doen, raken je ogen minder opgezwollen. Daarnaast kun je onder je ogen wat masseren. Hierdoor verdwijnen de donkere wallen. 

  1. IJsklontje

Een ijsklontje kan veel voor de huid betekenen. Door in de ochtend of avond met een ijsklontje voorzichtig over je gezicht heen te wrijven, worden de rode plekjes al gauw minder zichtbaar. Daarnaast is het ook goed voor de bloedsomloop. Je ziet er al een stuk frisser uit. 

  1. Vaseline

Voor vollere wimpers, kun je een laagje vaseline over je wimpers aanbrengen. Hierdoor lijkt het alsof je mascara draagt. Dit is dus een perfecte illusie. 

  1. Lippen

Scrub je lippen twee keer in de week. Door te scrubben verwijder je oude huidcellen. Je lippen zien er gauw mooi en verzorgd uit. Een laagje vaseline erover heen and you’re good to go!

  1. Moisturizer 

Voor de finishing touch gebruik je een moisturizer. Veel modellen zweren bij een moisturizer. Het geeft je een natuurlijke glow en houd je huid gehydrateerd. En dit is wat wij willen. 

Geef een reactie